Regulament Chat

Termeni si conditii de utilizare

Citeste acesti Termeni si conditii de utilizare al acestui site de chat online romanesc. Folosind acest chat romanesc esti de acord cu acesti termeni si conditii.


RomaniaIRC.com isi va asuma dreptul sa modifice sau sa elimine orice termeni ce fac parte din conditiile de utilizare fara sa anunte sau sa-si asume vreo responsabilitate. Acceptarea de a revedea periodic termeni si conditii de utilizare si utilizarea ulterioara a site-ului. Dupa schimbarile prevazute in termeni si conditii de utilizare vor fi considerate o acceptare a acestor schimbari. Folosirea acestui site este acceptata numai in cazul acceptarii conditiilor de utilizare, a politicii noastre de restrictii si confidentialitate. Termeni si conditii sau politica de restrictii si a altor notificari ce apar pe acest site si care nu va fi responsabil pentru daune-interese directe, indirecte.

Chiar daca a fost avertizat de posibilitatea unor astfel de daune. Site-ul RomaniaIRC.com isi rezerva dreptul de a folosi termeni si conditii, la libera sa discretie. Sa modifice si sa interzica accesul sau sa opreasca temporar sau permanent orice parte a acestui site. Sau orice informatie continuta in acesta fara asumarea responsabilitatii de a notifica utilizatorii.

Termeni si conditii: Transmiterea de date sau informatii (inclusiv mesajele electronice) pe internet nu este sigura si se poate pierde. Intercepta sau modifica in timpul transferului. Prin urmare, nu ne asumam responsabilitatea pentru aceste pierderi sau costuri ce pot aparea ca rezultat al transferului public de date pe internet. Cum ar fi transmiterea catre noi a unor mesaje prin posta electronica (inclusiv mesaje ce contin date personale). Vom face cheltuieli comerciale rezonabile pentru a salva caracterul confidential al informatiilor oferite de utilizatori.

Informatiile pe care ni le transmit utilizatorii nu vor fi considerate sub nici o forma confidentiale si nici nu vor crea obligatii din partea noastra. Asa cum nu ne asumam responsabilitatea in cazul in care, la randul nostru, transmitem neintentionat aceste informatii sau ele sunt accesate de catre o a treia parte fara consimtamantul nostru.

Utilizatorii accepta termeni si conditii prin respectarea urmatoarelor reguli de folosire a acestui site. Nu vor incarca, posta sau transmite pe acest site informatii ce contravin legilor, care au un continut discriminatoriu, rasist, amenintator, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau sunt contestabile.

Drepturile de proprietate individuala

Termeni si conditii: Nu se vor incalca drepturile de proprietate individuala, de confidentialitate sau oricare alte drepturi ale celorlalti. Nu vor intrerupe, incarca excesiv, interfera sau incerca sa obtina acces neautorizat la orice portiune a acestui site. Nu vor oferi informatii false despre ei. Nu se vor da drept alte persoane si nu vor incerca sa ne insele asupra identitatii lor sau asupra originii continutului oferit sau a altor informatii.

Nu vor culege informatii despre alti vizitatori ai site-ului fara consimtamantul acestora. Nu vor extrage sistematic date sau campuri de date, cum ar fi date financiare sau adrese de posta electronica. Nu vor redistribui continutul oferit de noi sub nici o forma. Inclusiv in publicatii tiparite, transmisiuni prin fax, pagini de internet, e-mail, grupuri sau forumuri de discutii sau orice alt serviciu ori metoda electronica sau tiparita fara consimtamintul nostru scris.

Prin incarcarea, postarea sau transmiterea de informatii prin sau catre site-ul nostru. Utilizatorii ne acorda noua sau celor cu drept de succesiune si cesionare licenta non-exclusiva, internationala. Fara drepturi de autori, perpetua si irevocabila de a folosi sau distribui aceste informatii intr-o maniera statuta potrivit politicii noastre de confidentialitate. Nu sunt acceptate link-uri catre alte site-uri sau referinte catre produse. Sau servicii oferite de alte parti dupa bunul plac al utilizatorilor si nu reprezinta aprobarea noastra!

Legile privitoare la proprietatea intelectuala

Politica acestui site este de a respecta legile privitoare la proprietatea intelectuala si de a actiona de indata ce suntem instiintati despre orice incalcare a acestora. Daca unele din datele reproduse pe acest site constituie o incalcare a drepturilor de autor. Sunteti rugati sa ne trimiteti imediat un mesaj care sa contina urmatoarele informatii: o semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa actioneze in numele celui care poseda drepturile de autor.

Indentificarea originalului a materialului sau incalcarii dreptului de autor: adresa, numarul de telefon si adresa de posta electronica a partii vatamate. O declaratie ca informatiile din plangerea privitoare la incalcarea drepturilor de autor corespund realitatii. Partea vatamata este autorizata sa actioneze in numele proprietarului ale carui drepturi par a fi incalcate. Utilizatorii accepta prin termeni si conditii sa ne despagubeasca si sa ne protejeze pe noi si pe asociatii nostri. Toti acestia declinindu-si raspunderea de orice pierdere, pretentie sau cheltuiala pretinse de catre oricine aflat in legatura cu utilizatorii acestui site.

Distribuirea sau transmiterea informatiei

Ne rezervam dreptul de a ne asuma apararea si controlul exclusive ale oricaror chestiuni ce tin de despagubirile cuvenite. Ceea ce nu exclude obligatiile la despagubiri din partea acestora. Toate drepturile asupra materialelor continute pe acest site apartin site-ului. Fiind interzisa reproducerea, distribuirea sau transmiterea informatiei fara permisiunea noastra.

Cat despre termenii sau drepturile asupra imaginilor existente apartin unor terte parti. Nu ne permitem sa oferim drepturi asupra lor. Utilizatorii sunt de acord ca termenii de vanzare si politica de confidentialitate sau alte notificari postate pe acest site. In consecinta cu termeni si conditii, utilizatorii sunt de acord ca, in cazul unui conflict dintre versiunea in limba romana si versiuni in limbi straine, varianta in limba romana va avea prioritate.

Aceste conditii de utilizare vor fi respectate si aplicate conform legilor in vigoare din Romania. Daca vreuna din prevederile cuprinse in aceste conditii de utilizare va fi invalidabila sau inaplicabila de catre un tribunal cu jurisdictie competenta. Atunci ea va fi reformulata in asa fel incat sa corespunda legilor in vigoare. In timp ce toate celelalte prevederi din Termeni si Conditii de utilizare vor ramane in vigoare.