Chat online romanesc simplu si usor de folosit. RomaniaIRC face parte din cea mai mare retea de chat romanesc. Intra si tu in discutii cu sute de romani de pretutindeni. 


Books

Nulla fusce metus dignissim. Tempor litora etiam aliquam. Nibh vestibulum nisi. Rutrum cras magna tellus. Hymenaeos iaculis felis non hac ipsum leo. Et leo vel dapibus non convallis sem dui massa odio.

Learn more

Posters

Quis eget metus nec. Rutrum nisl ac vestibulum augue posuere quam suspendisse malesuada ipsum curae volutpat nec lacinia. Posuere eu auctor ac in nibh pede. Non eros tristique nunc mauris ut nunc imperdiet hac.

Learn more

Covers

Pretium turpis feugiat per turpis venenatis sit mi vestibulum. Tincidunt nonummy auctor diam curabitur leo. A scelerisque quam posuere arcu curabitur vitae id. Nec tincidunt tellus curae in egestas orci.

Learn more

Bine ai venit pe RomaniaIRC

chat romanesc, chat romania

Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat Online Romanesc cu Webcam si Microfon. RomaniaIRC este o retea internationala de chat pe care romanii din intreaga lume se pot intalni la o mica discutie online, in scris, voce si/sau cu ajutorul webcam-ului.

IRC este un acronim pentru Internet Relay Chat (română comunicare instantanee prin Internet), un serviciu de transmitere a mesajelor în timp real (chat).

Pentru a comunica cu alti utilizatori IRC, este nevoie de un client IRC pentru conectarea la server IRC. O dată ce conexiunea a reusit, se poate alege unul sau mai multe canale de discutii. Acestea sunt zone care grupează utilizatori cu interese si subiecte de discutie comune. Aici ne-am gandit sa venim in sprijinul vostru si sa punem la dispozitie un mIRC setat deja de noi la sectiunea Download.

Chat - Despre Chat Termenul chat (la origine un cuvânt englezesc însemnând „sporovăială”, „taifas”, „discutie”; desemnează un dialog sau schimb de replici (text) scrise si transmise instantaneu între două sau mai multe persoane, prin intermediul unui canal electronic de transmitere a informatiei, de obicei în Internet.

 Mai mult