Intra pe noul Chat Romanesc

Intra acum pe noul chat romanesc. Locul ideal pentru a cunoaste romani din toate colturile lumii. Vino si tu alaturi de sute de fete, femei, baieti si barbati din Romania pe cel mai mare chat online romanesc gratuit,

Comenzi NickServ commands

Gasiti aici o lista cu cele mai importante comenzi nickserv. Chat-ul RomaniaIRC are la baza platforma UnrealIrc si ca servicii foloseste Anope.

Comenzi NickServ

Comenzi ChanServ commands

Gasiti aici o lista cu cele mai importante comenzi chanserv. Chat-ul RomaniaIRC are la baza platforma UnrealIrc si ca servicii foloseste Anope.

Comenzi ChanServ

Comenzi BotServ commands

Gasiti aici o lista cu cele mai importante comenzi botserv. Chat-ul RomaniaIRC are la baza platforma UnrealIrc si ca servicii foloseste Anope.

Comenzi BotServ

Comenzi MemoServ commands

Gasiti aici o lista cu cele mai importante comenzi memoserv. Chat-ul RomaniaIRC are la baza platforma UnrealIrc si ca servicii foloseste Anope.

Comenzi MemoServ

Comenzi chat Romania

Comenzi pentru chat: Aceste comenzi sunt specifice platformei de chat online UNREALIRC si pentru serviciile ANOPE. Pentru nelamuriri sau pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati pe chat. In privatul operatorilor sau pe canalul #Ajutor. Inainte de a intra pe chat, te rugam sa arunci o privire peste Regulament.
Cookies: Noi nu colectam informatii atunci cand folosesti site-ul nostru, te loghezi, faci o achizitie, te inscrii la un concurs, si/sau atunci cand te deconectezi.