Comenzi nickserv

Daca vrei sa intri imediat pe chat, apasa alege nickname. Chat Romania IRC iti propune mai multe variante de a intra pe chat-ul nostru: chat kiwi, chat mibbit sau chat mobil

Comenzi nickserv Romania

Ce este nickserv? Nickserv este una dintre piesele care vin cu pachetele serviciilor Anope/ Ns help este comanda pe care va lista toate opţiunile disponibile şi stabilirea pentru NickServ. Va rugam să reţineţi poreclele si parolele , dupa 30 zile de nefolosinta serverul sterge automat porecla dvs.


Register

Inregistrarea este una dintre cele mai importante comenzi pentru NickServ. Se înregistrează nickname-ul cu NickServ astfel încât să puteţi fi adaugat cu acces la canale şi pentru a asigura porecla pentru uz personal.
/ns register parola email@addresa
Exemplu:
/ns register parolamea emailulmeul@email.yahoo.com După terminarea aceste comenzi nickname-ul este înregistrat.

Lista de grupuri

Group - Glist Aceste grupuri de comanda (porecle dumneavoastră împreună) împărtăşesc acelaşi acces şi parole. Puteţi avea pana la 5 porecle în fiecare grup, Cel mai bun mod de a grupa un nickname este de a schimba cu porecla primul nickname (în mod ideal, unul care nu este înregistrat), apoi tastaţi comanda pentru grup, pentru a înregistra porecla ta cu comanda de mai jos.
/ns group poreclamea parolamea
Motivul pentru utilizarea unei porecle care nu sunt înregistrate la grup, deoarece este porecla pe care se alătură grupului ar pierde toate accesul, dacă a fost o porecla înregistrata şi pentru a obţine acces la grupul principal.

Verificaţi întotdeauna înainte de grup un pseudonim pentru a vă asigura că nu pierdeti cai de acces pe care doriţi să le păstraţi! Comanda a doua este folosita pentru a lista poreclele dvs grupate.
/ns glist

Identificarea - Identify

Această comandă este utilizată pentru a vă identifica în calitate de proprietar al poreclei tale, pentru a vă permite pentru a primi acces şi privilegiile la propria porecla. Acesta va permite, de asemenea, să vă alăturaţi canalelor care au stabilit modul de canal + R (a se vedea modurile canalului).
/ns identify password

Accesul - Access

Această comandă este utilizată pentru a seta accesul pentru porecla ta, Dacă doriţi să utilizaţi / ns set kill immed, trebuie să adăugaţi gazdă la lista de acces pentru a vă identifica cu NickServ,
Dacă vă conectaţi la adresa gazdă mai mult de una , va trebui să adăugaţi fiecare gazdă diferita din lista de acces.
/ns access add host@mask Puteţi utiliza * ca wildcard în comanda dvs.,
/ns access add *@*sol2.cable.ntl.comîn exemplul de mai sus adresa completă is@click-CA3B3872.sol2.cable.ntl.com gazdă şi am înlocuit ceva care este probabil să se schimbe cu * wildcard acest lucru va însemna că oricine folosind sol2.cable.ntl.com ar putea folosi porecla mea, pentru acest motiv am recomanda de asemenea folosirea ident care este parte a gazdă înainte de semnul @.
Hidden@mIRCzone-CA3B3872.sol2.cable.ntl.com Astfel încât aş adăuga intrarea , lista de acces ar fi
/ns access add Hidden@*sol2.cable.ntl.com Există două alte comenzi în cadrul acestui grup pentru a vă ajuta să gestionaţi lista dvs. de acces NickServ, acestea sunt după cum urmează.
/ns access list Care enumeră toate gazdele adăugate la lista dvs de acces.
/ns access del entry Care va elimina o intrare din lista dvs de acces.

Setari - Set

Există mai multe opţiuni le puteţi seta pentru NickServ cu comanda set, mai jos este listat sintaxa de comandă, urmată de o scurtă explicaţie pentru fiecare comandă.
/ns set optiunea parametrii

Display

Această comandă vă permite să schimbaţi pseudonimul de afişare a grupului dvs. (nickname principal).
/ns set display porecla parola

Password

Această comandă vă permite să schimbaţi parola poreclei.
/ns set password parolaveche parolanoua
/ns set password parola1 parola2
Exemplul de mai sus schimba parola me curenta (parola1) la noua parola (parola2).
Dacă nu vă amintiţi parola dvs veche, va trebui să utilizaţi comanda /ns resetpass de asemenea, enumerata pe această pagină.

Language

Această opţiune modifică limba setata, in limba in care doriti sa se afiseze comenzile.
/ns set language numar

1= English - Engleza
2= Français (French) - Franceza
3= Deutsch (German) - Germana
4= Italiano (Italian) - Italiana
5= Português (Portuguese) - Portugheza
6= Español (Spanish) - Spaniola
7= Türkçe (Turkish) - Turca
8= Catala (Catalan) - Catana
9= ÅëëçíéêÜ (Greek) - Greaca
10= Nederlands (Dutch) - Olandeza
11= Ðóññêèé (Russian) - Rusa
12= Magyar (Hungarian) - Ungara
13= Polski (Polish) - Poloneza

/ns set language 1 Aceasta va seta limba implicita in engleza
Momentan Limba Romana nu a fost adaugata

Url

Această comandă vă permite să setaţi un link URL să fie asociată la porecla ta.
/ns set URL website
/ns set URL https://romaniairc.com

Email

Această comandă este utilizată pentru a schimba adresa de e-mail asociată cu porecla. Este important să păstraţi acest email actualizat in caz ca aţi uitat parola NickServ şi trebuie sa o resetaţi.
/ns set email parola noulemail@adresa
/ns set email parolamea Wizzard@yahoo.com
Aveţi nevoie să tastaţi adresa dvs de email noua de două ori pentru a vă asigura că nu sunt erori de tastare.

Icq

Această comandă vă permite să asociaţi un număr de ICQ cu nickname-ul.
/ns set ICQ numar

Greet

Această comandă vă permite să setaţi un salut personal pentru porecla dvs. Puteţi adăuga text colorat la salut, precum şi (a se vedea culori pentru ajutor cu comenzi codul de culoare)
/ns set greet textul-tau
/ns set greet Salut Tuturor
De asemenea puteti sterge salutul curent prin comanda de mai jos.
/ns set greet

Kill

Comanda ucide va contribui la garantarea nickname-ul prin setarea diverselor opţiuni pentru a schimba nickname-ul cu necunoscut daca nu identifica cu NickServ în mod corect şi stabileste această opţiune
/ns set kill option Optiunile sunt dupa cum urmeaza:
on = Aveti 60 de secunde pentru a va identifica porecla, sau nickserv schimba nickname-ul intr-un nick necunoscut.
quick = Aveţi 20 de secunde pentru a va identifica porecla înainte de aceste modificări, NickServ va schimba nick-ul intr-o porecla necunoscuta.
immed = Cu această opţiune TREBUIE sa aveti un acces pentru gazda dvs. cu comanda / acces ns, NickServ va schimba nickname-ul in necunoscut imediat, fără a fi avertizat sau fara a da o şansă de a schimba poreclele.
off = Nu va mai schimba nimeni folosind nickname-ul cu necunoscut

Secure

Această opţiune activează setare nickserv lui sigur on sau off pentru porecla ta. Sigur dacă este pornit, trebuie să introduceţi parola dvs., chiar dacă adresa dvs de gazdă este pe lista de acces înainte de a vă fi identificate. Totuşi, dacă adresa dvs de gazdă este pe lista de acces NickServ nu va schimba nickname-ul cu necunoscut.
/ns set secure option
/ns set secure on
/ns set secure off

Private

Această setare vă permite să împiedicaţi nickname-ul de la manifestare sus pe lista NickServ, de la folosirea acestei comenzi / lis ns
/ns set private on
/ns set private off

Hide

Această comandă vă permite să setaţi care oameni pot vedea informaţii atunci când aceştia utilizează / poreclata ns comanda info
/ns set hide option parameter

Opţiunile sunt după cum urmează:

.email
.status
. usermark
. quit

Toate opţiunile de mai sus le puteti folosi cu un simplu on sau off cu parametrii necesari.
/ns set hide email on /ns set hide email off

Msg

Această opţiune controlează modul în nickserv contactele pe care le poate stabili acest lucru la un msg privat sau un aviz. /ns set msg on pentru ca acesta să fie setat la msg privat /ns set msg off pentru ca acesta să fie setat la anunţ(notice)

AutoOp

Această ultimă opţiune este pentru a schimba setarea, nickserv ofera în mod automat acces într-un canal, dacă sunteţi pe lista de canale de acces.
/ns set autoop parameter Parametrii sunt doar pe on sau off.
/ns set autoop on
/ns set autoop off

Drop

Această comandă este să scadă sau să eliminaţi o porecla din baza de date NickServ. Aceasta va elimina înregistrarea acesteia şi porecla va pierde toate accesele la canale. Pentru a elimina un pseudonim cel mai simplu este să fie pe porecla şi identificate (a se vedea identifica pe această pagină) sau pe un alt pseudonim în cadrul aceluiaşi grup (a se vedea de grup pentru mai mult ajutor cu porecle grupare).
Cand folositi o astfel de comanda , alti utilizatori pot folosi sau inregistra nick-ul tocmai pe care l-ati aruncat(drop).
./ns drop Nickname

Recover - Release

Aceste două comenzi de lucru, împreună, dacă nu aţi setat ucide pe porecla sau transformat ucide off şi altcineva folosind nickname-ul inregistrat puteti sa-l recuperati, cu următoarele comenzi.
/ns recover nickname password
După tastarea acestei comenzi, NickServ va schimba nickname-ul utilizatorului in necunoscut(guest) şi nu va lăsa pe nimeni sa foloseasca porecla până când nu aţi tastat urmatoarea comanda..

Ghost

Această comandă este utilizata dacă aveţi ping(lag)sau urmeaza sa efectueze deconectat de la server, dar porecla este identificata încă pe reţea. NickServ va ucide fantoma, astfel încât să se poată utiliza porecla înregistrata din nou.
/ns ghost nickname password
Vă rugăm să reţineţi puteţi folosi fantoma doar pe o porecla identificata.

Alist

Această comandă este foarte utilă vă permite să vedeţi ce acces pe care au şi ce canale, Există în principal două comenzi utilizate aici şi i se va explica diferenţele dintre ele.
Prima comandă şi cel mai frecvent utilizata:
/ns alist
Această comandă va lista toate canalele cu nivele de acces 1-9999,

Info

Această comandă este utilizată pentru a vedea informaţii despre un pseudonim,
/ns info nickname
Răspunsul va spune, fie porecla nu este înregistrata sau vă ofera unele informaţii despre poreclele prezentate în exemplele de mai jos

/ns info mytest [11:15:50] -NickServ- nick-ul meu de testare nu este inregistrat

În exemplul de mai sus porecla nu este o porecla inregistrata.

/ns info CNA
[11:17:52] -NickServ- CNA is CNA
[11:17:52] -NickServ- Time registered: Apr 11 19:20:47 2008 UTC
[11:17:53] -NickServ- Last seen time: Feb 11 03:09:07 2009 UTC
[11:17:53] -NickServ- Last quit message: Connection reset by peer

În exemplul de mai sus puteţi vedea când porecla a fost înregistrată şi când porecla a fost folosita în reţea, şi ultimul mesaj de Quit.

/ns info CNA
[11:18:44] -NickServ- CNA is Help
[11:18:44] -NickServ- CNA is currently online.
[11:18:44] -NickServ- Time registered: Jul 31 15:25:56 2008 UTC
[11:18:44] -NickServ- Last quit message: Ping timeout
În acest exemplu, puteţi vedea utilizatorul daca este on-line şi s-a identificat la porecla lui, Arată când porecla a fost înregistrată şi ultimul mesaj Quit.

Există o singură comandă suplimentara pe care o puteţi utiliza pentru porecla ta. Această comandă este utilizată pentru a verifica mai mult propriile setări de NickServ personal.
/ns info nickname all

Logout

Această comandă este utilizată pentru a va deloga de la porecla dvs identificata. Aceasta compensează doar.
/ns logout

Status

Această comandă vă informează despre starea unei porecle. Există 4 raspunsuri posibile enumerate mai jos, fiecare cu o explicaţie,
/ns status nickname /
/ns status CNA
[12:56:30] -NickServ- STATUS CNA 3 numărul de la sfârşitul poreclei se referă la statutul de porecla si este explicat mai jos

Update

Această comandă este utilizată pentru a actualiza starea unei porecle înregistrate şi identificate. Aceasta actualizează accesul pe canal, cecuri pentru mesajele noi de la MemoServ si activeaza vhost-ul dumneavoastră dacă sunteţi suficient de norocos pentru a avea unul.
/ns update

Reset - Confirmreset

Aceste 2 comenzi sunt folosite pentru a identifica porecla dvs atunci când v-aţi uitat parola. Acestea vă permit să resetaţi parola. După resetare parola, o puteţi schimba cu o parolă mai personala prin comanda de mai jos
/ns set command (see /ns set on this page).
/ns resetpass nickname email@address
Veţi primi un email cu un cod de confirmare pentru a intra. Acest cod trebuie introdus pentru a confirma că doriţi să resetaţi parola.
/ns confirmreset code
După terminarea acestor 2 comenzi scrise corect vi se va trimite o nouă parolă pentru a va identifica cu porecla dvs. După ce aţi identificat cu parola dvs puteti schimba parola cum se explică în / ns set.